logo omedia

Over Ons

Wie is Medialogy?

Wij zijn Medialogy.

Medialogy creëert spraakmakend content voor reclame campagnes, websites en social media uitingen.

Wij specialiseren ons in online video content, product/mode/celebrity fotografie en geloven stellig dat pakkend content “van niveau” vandaag de dag van essentieel belang is voor de zichtbaarheid, online successen en brand-imago van ieder bedrijf.

Daarom creëren we graag écht spraakmakende foto’s en video’s die de wauw-factor hebben. Klaar voor een groter bereik door middel van ijzersterke visuals van Medialogy?

 

 

MEDIALOGY.nl founder Marc Albert:

CREATIVE DIRECTOR / VIDEO DIRECTOR / PHOTOGRAPHER / CINEMATOGRAPHER

 

Sinds 2000 ben ik als fotograaf professioneel werkzaam geweest in Tokyo, Japan voor oa Harpers Bazaar, Nike, American Eagle, Benetton/Sisley en Disney-Japan, en heb de A-list celebrities Beyonce Knowles, Jennifer Lopez, Ne-Yo and Avril Lavigne one-on-one voor m’n lenzen gehad.

 

Ook actief als video-regisseur, met een 7 minuten lange music video voor de legendarische UK acid-jazz pioneers ‘INCOGNITO’ met de critically acclaimed song “Hands Up” en Instagram video campagnes voor merken zoals American Eagle, Benetton/Sisley en Panasonic.

 

Internationale werkervaring,  stijl en ‘conceptual’  approach voor klanten die een “thinking-out-of-the-box” revival kunnen gebruiken.

Heeft u een brilliant idee?

Of wilt u meer weten over onze diensten?

Toe aan nieuw en verfrissend beeldmateriaal?

Vertel ons over uw ideeën of waarmee we uw bedrijf kunnen helpen!

We nemen binnen 24 uur contact met u op.

Neem contact op!

Ontvang binnen 24 uur response.